Ubisoft utilizează cookie-uri pentru a se asigura că dvs. beneficiați de cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu privire la aceste cookie-uri. Găsiți mai multe informații în secțiunea politica de confidențialitate.

Autentifică-te cu
E-mailul E-mail
Parola Uplay Parola
Te rugăm așteaptă
Transfer sigur de date SSL
AUTENTIFICĂ-TE
Autentificare eșuată

Încercarea de autentificare a eșuat. Te rugăm să verifici dacă ai introdus corect adresa ta de e-mail. Te rugăm să utilizezi corect scrierea cu litere mari sau mici, în parola ta.

The Settlers Online

Descarcă jocul

Folosește browser-ul nostru slim pentru The Settlers Online!

Browser-ul slim include toate add-on-urile relevante și cele mai bune setări predefinite pentru joc (e nevoie doar de Flash®). Suportă toate funcțiile cunoscute de pe pagina noastră de Internet, cum ar fi setările de profil, știrile și serviciul de asistență, ca alternativă la browser-ul standard.

Doar descarcă și instalează fișierul.

Dacă ai deja un cont pe pagina de Internet, folosește-l pentru a te autentifica. Te poți bucura imediat de joc, fără a o lua de la capăt.

Primește acum:

Descărcare

Pentru mai multe detalii, verifică întrebările frecvente.

Attention: Wrong country?

Atenție: Țară greșită?

Select message language Alege limba mesajului

Hello, The Settlers Online is also available in your country. If you would like to play there, please click here. If you prefer to play here please ignore this message.

Bună, The Settlers Online e disponibil și în țara ta. Dacă vrei să joci acolo, fă click aici. Dacă vrei să joci aici te rugăm ignoră acest mesaj.

Te rugăm așteaptă